Personlig træning i Risskov

Få succes med din livsstilsændring i trygge og private rammer

Opnå en sundere, stærkere, og mere smertefri krop, hvor tøjet ikke bare sidder bedre, men som også kan præstere i hverdagen, på arbejdet eller i din sport.

Vælg den løsning som passer bedst til dig:

Opnå en sundere, stærkere og mere smertefri krop, hvor tøjet ikke bare sidder bedre, men som også kan præstere i hverdagen, på arbejdet eller i din sport.

Vælg den løsning som passer bedst til dig:

Personlig træning

Et personligt træningsforløb er til dig, som ikke gider overfyldte fitness centre, men som ønsker at træne i trygge rammer.

Man Camp Risskov

Et rigtig herrehold til dig som er mand, og gerne vil blive stærkere og komme i bedre form sammen med andre.

Online coaching

En fleksibel løsning til dig som ønsker vejledning omkring træning, kost og livsstil, men træner på egen hånd.

Private træningsfaciliteter

personlig træning risskov blend performance mossøvej 2

En realistisk og holdbar tilgang

Personlig træning hos mig er for dig, som ikke gider flere kure og quickfixes, overfyldte fitnesscentre eller spilde sin tid på ustrukturerede træninger. Det er for dig, som ønsker professionel hjælp i øjenhøjde til at nå sine mål gennem struktureret styrke- og konditionstræning og vaneændringer.

Det er til dig, som ønsker at få opbakning til at være vedholdende, og gerne vil kunne fastholde resultaterne på den lange bane. 

Bliv stærkere og kom i bedre form

Med den rette træningsplan vil du kunne blive stærkere, opbygge muskelmasse, forebygge skader og forbedre dit kredsløb.

Få bedre kost- og spisevaner

Lær at begå dig i et køkken eller når du er ude at spise ved hjælp af enkle kostprincipper, der gør det nemmere at efterleve dem i hverdagen.

Få mere bevægelse ind i hverdagen

At være stillesiddende er det nye rygning, så lær hvordan du kan få mere fysisk aktivitet sneget ind i din hverdag gennem vaneændringer.

Øg din mentale sundhed

Bliv bedre til at håndtere stress og oplev øget velvære gennem træning. Lær hvordan du bedre kan koble fra og lade op i en travl hverdag.

Sov dig til bedre resultater

En god nats søvn vil gøre underværker for alle de andre ting i hverdag. Lær hvordan du kan komme til at sove bedre og genvinde din tabte energi.

Nedsæt risikoen for at udvikle livsstilsygdomme

En sund livsstil vil ikke kun skabe bedre forudsætninger for et langt og godt liv, men vil også nedsætte risikoen for at udvikle livsstilssygdomme så som diabetes, hjertekarsygdomme og knogleskørhed.

Det siger andre om deres forløb

Jeg er i gang med mit første træningsforløb hos Blend Performance. Jeg valgte det, bl.a. fordi jeg havde hørt Anne Hjernøe fortælle om sin oplevelse med at have personlig træner - fx at hun var blevet helt smertefri. Jeg tænkte, det var værd at prøve, fordi jeg har et opereret knæ, der driller, og en utrænet ryg efter mange års arbejde ved skrivebord. Jeg trænede også inden jeg startede hos Blend Performance - og har også fået vejledning af fysioterapeuter - men det hjalp ikke ret meget.

Allerede efter få træningsgange kunne jeg mærke fremgang. Mikael er utrolig dygtig til at vejlede i øvelserne, forklare præcis hvad de gør, hvordan det skal mærkes og hvad der skal til for at opnå forbedring. Han tilrettelægger et træningsprogram og tilpasser det undervejs, så jeg igennem hele forløbet bliver udfordret på styrke og mobilitet og ikke mister interessen.

Her, efter 10 uger, har jeg fået et mærkbart udbytte af træningen og ovenikøbet haft det sjovt imens. En anden bonus er at jeg bruger markant mindre tid på min træning nu, fordi min træning er så meget mere effektiv. Kort sagt: en varm anbefaling af Blend Performance fra mig.

Lotte Personlig træning

  Jeg blev opmærksom på Man Camp på Facebook. Jeg var netop på jagt efter en god og personlig styrketræning. Jeg har længe døjet med ondt i lænden og i ryggen, men efter bare to uger i Man Camp er alle smerter væk og jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere i både ryg, ben og arme. Den personlige træning på et lille hold hvor der er plads til at vi alle udvikler os individuelt kan jeg klart anbefale til andre.

  Lars Bjørn Hansen Man Camp Risskov

   Jeg er super glad for at træne hos Blend Performance. Hyggelige omgivelser og meget engageret træner. Jeg har nogle fysiske udfordringer, og troede ikke at jeg kunne træne, men Mikael har lavet et program der passer mig. Det betyder at jeg kan holde mig i form og få styrke til at klare hverdagen i mit livs efterår. Jeg vil anbefale Mikael til familie og venner.

   Pia Dupont Personlig træning

    Jeg er nu på 4. måned i gang med et fantastisk forløb på Man Camp hos Blend Performance. Efter en længere coronaperiode uden nævneværdig fysisk aktivitet, blev det tid til forandring og behov for at komme ordentlig i form igen. Meldte mig impulsivt til et morgen-hold hos Mikael, faktisk uden helt at vide hvad jeg gik ind til, da fitness/styrketræning er ret nyt for mig. Nu er lysten til træning genopfundet, og jeg møder trofast op 2 x ugt. til træning på mandeholdet med god stemning. Dette takket være gode fysiske rammer og ikke mindst en fanstatisk motiverende, dygtig og nærværende træner Mikael. Jeg er overrasket over hvor hurtigt mit behov for en alsidig træning og styrke af kroppen er blev indfriet, og glædes dagligt over de opnåede resultater. Jeg vil klart anbefale Man Camp og hvis sofaen trækker tungt, så kom op og i gang! - du vil ikke fortryde det 😊

    Lasse, 49 år Man Camp Risskov

     Få afklaret om det er noget for dig

     Du er mere end velkommen til at komme forbi og få en snak med mig. Send mig gerne en besked, så vi kan finde et tidspunkt, som passer dig. 

      

     Så kan vi sammen finde ud af om et forløb hos mig, er den rette løsning for dig, og hvad dit næste skridt kan være for at komme tættere hen i mod dine mål.

     mikael blendstrup personlig træner risskov mossøvej 2