Personlig træning i Risskov

Få succes med din livsstilsændring i trygge og private rammer

Ændre den historie

som du fortæller om dig selv

Bliv stærkere og kom i bedre form

Med den rette træningsplan vil du kunne blive stærkere, opbygge muskelmasse, forebygge skader og forbedre dit kredsløb.

Få bedre kost- og spisevaner

Lær at begå dig i et køkken eller når du er ude at spise ved hjælp af enkle kostprincipper, der gør det nemmere at efterleve dem i hverdagen.

Få mere bevægelse ind i hverdagen

At være stillesiddende er det nye rygning, så lær hvordan du kan få mere fysisk aktivitet sneget ind i din hverdag gennem vaneændringer.

Øg din mentale sundhed

Bliv bedre til at håndtere og nedsætte stress. Lær også hvordan du bedre kan koble fra og lade op i en travl hverdag.

Sov dig til bedre resultater

En god nats søvn vil gøre underværker for alle de andre ting i hverdag. Lær hvordan du kan komme til at sove bedre og genvinde din tabte energi.

Nedsæt risikoen for at udvikle livsstilsygdomme

En sund livsstil vil ikke kun skabe bedre forudsætninger for et langt og godt liv, men vil også nedsætte risikoen for at udvikle livsstilssygdomme så som diabetes, hjertekarsygdomme og knogleskørhed.

Private træningsfaciliteter

"Dette er den først gang jeg deltager i træning på et hold, og jeg må sige jeg på alle måder er imponeret. Mikael er ambitiøs, kompetent, dygtig og meget motiverende. Jeg vil anbefale alle der gerne vil i gang med styrketræning at tilmelde sig Man Camp eller tage kontakt til Mikael omkring et træningsforløb. "

Daniel Man Camp forløb

"Jeg valgte at hoppe på Mikaels holdforløb, fordi jeg havde brug for noget afveksling end min normale træning i fitnesscenteret. Resultatet gennem forløbet blev, at jeg er blevet stærkere i alle de store øvelser; Squat, dødløft & bænkpres samtidigt med, at teknikken væsentligt er blevet forbedret. Kan klart anbefale et forløb med Mikael!"

Timm Man Camp forløb

  Tag din livsstil til et helt nyt niveau

  En high-performance livsstil bygger på et fundament af solide kost- og spisevaner, fysisk aktivitet i hverdagen og en god nats søvn. Livsstilen skaber rammerne for, at du kan gøre de ting, som du holder af at lave og være der for de personer, der betyder noget for dig i dit liv.

  Men ligesom at omverdenen er dynamisk, må vi også selv være det. Derfor er det ekstremt vigtigt for mig, at du lærer de redskaber, der skal til for at navigere i en travl hverdag, og så du selv fremover kan justere til, hvor det bliver nødvendigt. 

  Et forløb hos mig er ikke bare en 8-ugers midlertidig lappeløsning, men en proces der arbejder hen i mod en robust og holdbar løsning.

  Vil du gerne ændre din livsstil en gang for alle, så er det med at finde den løsning, som passer bedst til dig. Det lyder simpelt, men det kan være en kæmpe udfordring – hvilket er lige præcis den udfordring, som jeg er her for at hjælpe dig med!

  Hvilken løsning passer bedst til dig?