4 UGERS FORLØB

Sommeren er over os, og det skal da nydes!
Så hvorfor ikke kombinere træning med godt selskab og lækkert vejr?

HverdagsFIT er mit udensdørshold, som strækker sig over 4 uger ad gangen. Her mødes vi 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag) til en god omgang træning af hele kroppen.

Den alsidige træning har til formål at skabe en fantastisk grundform ved brug af din egen kropsvægt og gennem low-skill (lav-tekniske) øvelser, så du kan blive fit til hverdagens strabadser. På holdet vil du komme til at lave en masse forskellige øvelser, så som at trække dæk, slå på traktordæk, løbe, svinge kettlebells og løfte sandsække!

Træningen er bygget op således, at alle kan være med uanset niveau. Ofte vil træningen blive udført som cirkeltræning, hvor man skifter fra en øvelsesstation til en anden i en bestemt tidsramme – nogle gange enkeltvis, andre gange som makkerpar. Men man kan altid selv bestemme, hvor meget gas man giver den.

Andre gange kan træningen byde på en tempo-løbetur i Mollerup Skov, hvor man skiftevis går og løber. Det gør igen at alle kan være med, også selvom man ikke er den store løber. Man sætter selv sit tempo, når man løber, men vi går sammen i flok under pauserne. Det gør, at alle får noget ud af træningen, samtidig med at man kan nyde de fede omgivelser og få en sludder for en sladder, mens man får pusten igen inden næste interval.

Kort sagt så er holdet for dig, som ønsker at komme i bedre form ved at træne udendørs i fællesskab med andre.

Øvelser som du kan opleve på HverdagsFIT

I videoen kan du se nogle af de øvelser, som du kan komme til at opleve på holdet: slam balls, løb, træk dæk, sving reb, slå med hammer, kettlebells
Hver øvelse bliver selvfølgelig gennemgået til hver træning, og der er altid mulighed for at tilpasse øvelsen til DIT niveau.
 
De simple øvelser er ikke bare valgt, fordi de er nemme at gå til og fordi man ligner én fra Rocky Balboa filmene. De er valgt, fordi det er nogle geniale værktøjer til at komme i form.
 
Når du fx. trækker et dæk bag dig, så styrker du bl.a. baller og baglår, men uden at blive helt vild øm, da man kun arbejder i den koncentriske fase. Dvs. at du holder ikke igen eller sænker en vægt ned. Man kan med andre ord lave rigtig meget arbejde med disse øvelser, men uden at blive alt for øm.
 
Det bliver sjovt, udfordrende og lærerigt

Praktisk information

Juni

Tirsdag d. 7. juni til og med torsdag d. 30. juni

Tirsdage og torsdage:

Hold 1: 16.00-16.55
Hold 2: 17.00-17.55

Man følger det samme hold i 4 uger

Juli

Tirsdag d. 5. juli til og med torsdag d. 28. juli

Tirsdage og torsdage:

Hold 1: 16.00-16.55
Hold 2: 17.00-17.55

4 uger for 1.250,-

8 uger for kun 2.000,- (spar 500,-)

Du kan vælge at tilmelde dig holdet i 4 uger (juni eller juli) for 1.250,-
eller i 8 uger (juni + juli) for kun 2.000,- hvor du altså sparer 500,-