Bliv en del af holdet

MAN CAMP RISSKOV

Opnå en stærkere krop i fællesskab med andre ligesindede

Det siger Daniel om Man Camp

Jeg har gennem de sidste 9 uger deltaget på Blend Performances Man Camp hold. Dette er den først gang jeg deltager i træning på et hold, og jeg må sige jeg på alle måder er imponeret.

Mikael er ambitiøs, kompetent, dygtig og meget motiverende. Samtidig er der en utrolig god stemning til træningen, og man kan virkeligt fornemme at Mikael brænder og har passion for træning.

Jeg har oplevet, at Mikael hele vejen er der for dig og holdet og virkeligt vil gå langt for, at du skal opleve progression og udvikling. Selve træningen er struktureret, velforberedt og Mikael er virkeligt god til at forklare og vise hvordan alle øvelser udføres.

Jeg er på alle måde meget tilfreds med Man Camp som koncept og i særdeleshed med Mikael og Blend Performance.

Jeg vil anbefale alle der gerne vil i gang med styrketræning at tilmelde sig Man Camp eller tage kontakt til Mikael omkring et træningsforløb. Jeg ser frem til at fortsætte min træning hos Mikael også efter Man Camp stopper for denne gang.

Bliv stærkere og kom i bedre form i private træningsfaciliteter.

Her træner du på det samme lille hold  og altid med den samme træner. 

Man Camp Risskov

På holdet fokuseres der på at blive stærkere, komme i bedre form og få sin tabte energi og overskud tilbage. Vi arbejder sammen på at finde den holdbare og langvarige løsning, som vil bidrage til et bedre liv med færre smerter og skavanker i dagligdagen.

På Man Camp Risskov arbejder vi på, at det ikke blot er ‘all show and no go‘, men at du rent faktisk har en krop der kan noget, og som giver dig muligheden for at gøre de ting du har lyst til – uanset om det handler om at være i stand til at lege med børnene i haven, ordne huset eller spille bold med gutterne.

Vi mødes to gange om ugen til en fællestræning med de andre på holdet. Her vil der være fokus på at gøre dig stærkere, få dig i bedre form og få din selvtillid i top. Det lille eksklusive hold skaber nogle fantastiske forudsætninger for, at der er tid til individuel vejledning og lære hinanden at kende på tværs – så vi får et stærkt fællesskab, som man kan sparre med fremover.

Praktisk information

Uge 22: kun torsdag d. 30/5
Uge 23
Uge 24: kun mandag d. 10/6
Uge 25: kun torsdag d. 20/6
Ugerne 26-32
 
Træningen foregår mandage og torsdage kl. 06-07.
 

1 uge: 400,-

Pris for ALLE 11 uger: 3.500,- (19 timers sved på panden)

Opstart mandag d. 2/9-2024 og løber til og med torsdag d. 21/11-2024
 
Træningen foregår mandage og torsdage kl. 06-07 før pligterne og hverdagen kalder på Mossøvej 2 i Risskov.
 
Husk at der er begrænset pladser på dette hold, så skynd dig derfor at reservere din plads på holdet!

Mossøvej 2 8240 Risskov

Fri parkering lige ude foran døren

Gode bade- og toiletfaciliteter

Altid gratis kaffe

Få adgang til:

 
  • 2 ugentlige træninger med en personlig træner i 12 uger
  • Et lukket hold med max 6 personer
  • Private træningsfaciliteter – aldrig mere myldretid!
  • Et stærkt kammeratskab der lægger op til personlig udvikling
  • Kost- og livsstilsvejledning
  • En privat Facebookgruppe kun for Man Camp deltagere

12 uger for kun 5.499,-

Tidligere deltagere: 4.499,-

Spar 500,- hver hvis du tilmelder dig sammen med en kammerat
(gælder ikke tidligere deltagere)

Det siger Timm om Man Camp

Jeg valgte at hoppe på Mikaels holdforløb, fordi jeg havde brug for noget afveksling end min normale træning i fitnesscenteret.

Hos Mikael fik jeg en oprigtig fornemmelse af, at han har styr på sit arbejde. Igennem forløbet var der en plan, hvor der var fokus på at blive 1% bedre for hver gang. Samtidigt var der plads til sjov og afveksling i Mikaels program.

Resultatet gennem forløbet blev, at jeg er blevet stærkere i alle de store øvelser; Squat, dødløft & bænkpres samtidigt med, at teknikken væsentligt er blevet forbedret.

Kan klart anbefale et forløb med Mikael! Jeg har selv sat i pipeline, at udvide mit eget forløb.

Spørgsmål og svar

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, som du måske har lige nu

Sagtens! Det er nemlig fuldstændig ligegyldigt, da alle øvelser kan skaleres op og ned – så alle kan være med – uanset niveau. Derudover sikrer antallet af deltagere (max 6 pers.), at der er tid til at komme hele vejen rundt ift. teknik og individuel vejledning, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten!

Er du stadig lidt i tvivl, om det er den rigtige løsning for dig? Så kontakt mig her, og lad os tage en uforpligtende snak 🙂

Du får ikke en kostplan, men løbende kostvejledning undervejs i forløbet.

Kostplaner har det med at være restriktive, og tager ikke forbehold for andre faktorer, så som familien, arrangementer, arbejdspladsen osv. Derfor arbejder jeg primært med adfærdsændringer og simple principper, som kan tages med overalt og tilpasses til den enkelte situation, uanset hvor du er.

Man kan betale via MobilePay eller bankoverførelse.

Ja det kan man! Prisen på forløbet kan deles op i 3 rater:

1. måned: 1.833,- 

2. måned: 1.833,- 

3. måned: 1.833,-