Mikael Blendstrup

Jeg ønsker at gøre op med den manglende tro på egne evner, og inspirere andre til at kaste sig ud i de ting de har lyst til. Vi er blevet alt for gode til at se ned på os selv, og sætte begrænsninger for hvad vi kan, i stedet for at udforske mulighederne og være nysgerrig på hvad kroppe rent  faktisk er i stand til – for det er helt vildt!

Det behøver ikke at være en kamp at gå op ad trapperne på arbejdet eller hårdt at lege med børnene i haven. Med blot en lille mængde træning og nogle få ændringer i din kost og livsstil, kan du ændre dit liv.

Så hvis det er din krop og dit mindset, som holder dig tilbage fra at nyde livets glæder og gode oplevelser med familien og vennerne – så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Husk på alting er svært, lige indtil man lærer det.

personlig træning risskov aarhus nord egå vejlby 8240 sundhed

Vil du gerne (gen)finde lysten til at være fysisk aktiv, og opdage hvor fantastisk det kan føles at have en stærk, sund og smertefri krop?

Så lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne over en kop kaffe.

Lær mig lidt bedre at kende

Jeg satte for første gang mine fødder i det lokale motionscenter som 13 årig, og har siden da været helt bidt af det. I starten var det primært styrketræning og bodybuilding, det drejede sig om, men det viste sig kun at være starten.

Min nysgerrighed har efterhånden taget mig med på en rejse gennem adskillige sportsgrene og former for motion. En rejse der har kastet mig ud i konkurrencer i bl.a. CrossFit, løb, thaiboksning og på det seneste 3 kampe i Brasiliansk Jiu-Jitsu efter blot 5 måneders træning. 

Min nuværende livsstil er min pensionsopsparing

Det jeg ønsker at opnå i gennem min egen livsstil er, at jeg altid er klar til hvad som helst når som helst. Træningen skal være sjov og udfordrende, kostprincipperne skal være nemme at følge, og resten af tiltagene skal være realistiske at kunne efterleve. Jeg vil nemlig gerne være i stand til at gøre de ting jeg holder af, også den dag jeg får gråt hår, hvidt skæg og nærmer mig en trecifret alder. 

Uddannelser & Certificeringer

Kan du ikke vente med at komme i gang?

Så send mig en besked her, så du kan komme godt fra start

×
×

Kurv