Personlig træning i Risskov

Få professionel hjælp til din træning, kost og livsstil i private træningsfaciliteter i Risskov.

Hvorfor vælge personlig træning?

Personlig træning i Risskov

Det er slut med at føle sig intimideret af overfyldte fitnesscentre. Her kan du trygt og roligt være dig selv og fokusere på din egen udvikling i private rammer.

Bedre resultater på mindre tid

Med en personlig træner slipper du for, at bruge tid på at skulle planlægge og strukturere din egen træning. Dit træningsprogram bliver tilpasset til dig, dit niveau og dine mål, så alt hvad du skal gøre er blot at møde op og udføre træningspasset under kyndig vejledning.

Support 24/7

Træning, kost, livsstilsvaner... det kan være en jungle at navigere rundt i. Derfor har du undervejs i dit forløb også altid mulighed for at få sparring og svar på dine spørgsmål. Du er altså aldrig efterladt til dig selv.

Høj faglighed

Med mange års erfaring med træning og sundhed, og med afsæt i den nyeste forskning, er du altid sikret dig kvalitet i dit forløb og ikke efterladt til tilfældighederne.

Afspil video om personlig træner risskov aarhus træning

Hvad siger andre om deres forløb?

"Jeg har nogle fysiske udfordringer, og troede ikke at jeg kunne træne, men Mikael har lavet et program der passer mig. Det betyder at jeg kan holde mig i form og få styrke til at klare hverdagen i mit livs efterår. Jeg vil anbefale Mikael til familie og venner."
Pia Dupont
1-1 Personlig træning
"Jeg tænkte, det var værd at prøve, fordi jeg har et opereret knæ, der driller, og en utrænet ryg efter mange års arbejde ved skrivebord. Jeg trænede også inden jeg startede hos Blend Performance - og har også fået vejledning af fysioterapeuter - men det hjalp ikke ret meget. Allerede efter få træningsgange kunne jeg mærke fremgang."
Lotte Maxild Mortensen
1-1 Personlig træning
"Mikael har været en stor støtte hele vejen igennem mit personlige træningsforløb. Han har været med hele vejen og engagerede sig i mine fremskridt. Jeg har været utrolig glad for at have mødt Mikael, og hans konstante udvikling af min træning har presset mig og givet mig udfordringer som jeg ikke troede jeg kunne klare. Jeg har oplevet en stor forbedring og jeg vil altid sætte pris på det som han gjorde for mig."
Valentin Ciorobatca
1-1 Personlig træning

Mere end bare træning

En sund og aktiv livsstil som gør dig i stand til at blive ved med at gøre de ting, som du holder af, bygger på mere end bare træning.

Det handler om din adfærd og vaner, din kost og din tilgang til livet. Du kan meget mere, end du går og tror! Og det vil jeg rigtig gerne være med til at bevise dig.

Derfor vil jeg være med dig hele vejen, også når det bliver hårdt. Jeg vil give dig den nødvendige støtte og opbakning til at være konsekvent med din indsats over tid, så dine resultater kommer til at holde på den lange bane.

mikael blendstrup personlig træner risskov mossøvej 2

Gør det nemt for dig selv

Gør det nemt for dig selv

Fri parkering lige ude foran døren

Gode bade- og toiletfaciliteter

Få afklaret om det er noget for dig

Få en gratis afklaringssamtale med mig.

 

Send mig en besked eller kontakt mig på tlf. +45 29917104, så vi kan finde det tidspunkt, som passer dig bedst. 

Så kan vi sammen finde ud af om et forløb hos mig, er den rette løsning for dig, og hvad dit næste skridt kan være for at komme tættere hen i mod dine mål.